Cât durează să rămâi însărcinată?

CICLUL MENSTRUAL si OVULAŢIA - SEXUL vs BARZA (Decembrie 2018).

Anonim

Este imposibil să se știe dinainte exact atunci când copiii doresc sa devina realitate va merge. O gamă largă de factori joacă un rol, incluzând vârsta, starea fizică și mentală generală și, bineînțeles, sănătatea fizică în raport cu fertilitatea. De asemenea, este important când sau cât de des aveți sex. Toate acestea au o influență asupra șanselor dvs. de succes.

Oricum, poate că aceste statistici generale vă vor da un indiciu. În mod normal, cuplurile fertile au o șansă de 25% pe ciclu, în cursul anului probabilitatea crește la 75% până la 85%. Cu toate acestea, uneori poate dura mai mult chiar și cu parteneri sănătoși.

Iată câteva sfaturi generale:

  1. Ia-o ușor. Sexul conform calendarului are prea puțin de-a face cu devotamentul și pofta. Și dacă nu funcționează, poate chiar pune o presiune asupra relației dvs., puneți-o în pericol.
  2. O regulă de bază: Dacă combina durata de viață a spermei sănătoase și durata capacității de fertilizare a unui ou si 2 -3 ori pe săptămână fac sex, atunci se execută, de obicei, în decurs de 4 -6 luni de sarcină.
  3. Dacă nu sunteți însărcinată după 6 luni, aceasta nu înseamnă că unul dintre parteneri este infertil sau că există o problemă medicală. Cu toate acestea, o primă conversație cu ginecologul / ginecologul dvs. vă poate arăta cum să creșteți șansele.

Posturi Populare

Recomandat 2018

Cum pot preveni deficiența de fier în timpul sarcinii?
Sarcină

Cum pot preveni deficiența de fier în timpul sarcinii?

Cât de mult fier am nevoie în timpul sarcinii? În timpul sarcinii, aveți o nevoie crescută de fier. Ar trebui să luați cu dieta 30 mg pe zi de fier, astfel încât tu și copilul dumneavoastră să rămână sănătoși. Dacă nu aveți suficient fier pentru a menține producția de hemoglobină pentru ambele persoane
Citeşte Mai Mult
Cum să obțineți de-a lungul ca o familie cu un singur venit
Familie

Cum să obțineți de-a lungul ca o familie cu un singur venit

Diana Clement este un jurnalist independent pentru finanțare privată . Diana, porecla vânător de chilipiruri, locuiește în Kent și are doi copii: Maja, trei ani și Milo, doi ani. Cum obținem un venit? Puține familii cu venituri duble își pot imagina renunțarea la un venit. Dar când vine vorba de ea și o mamă tânără hotărăște să nu se întoarcă la muncă
Citeşte Mai Mult
îN siguranță în mașină
Bebelus

îN siguranță în mașină

De ce trebuie să-mi țin copilul? În Germania este - din motive temeinice - obligatoriu din punct de vedere juridic să se răsucească șoferii și toți pasagerii. Dar copiii au, de asemenea, reguli speciale de siguranță. Până la vârsta de 12 ani, copilul trebuie să stea într-o așa-numită reținere - în funcție de mărimea și greutatea sa
Citeşte Mai Mult
Etapele de la 31 la 36 luni
Copil Mic

Etapele de la 31 la 36 luni

Iată o prezentare generală a principalelor etape de dezvoltare a copilului între 31 de luni și a treia zi de naștere. Dar rețineți: fiecare copil este unic în dezvoltarea sa și dezvoltă abilitățile în propriul ritm. Unele lucruri pot fi, așadar, menționate mai devreme decât aici, alții probabil mai târziu.
Citeşte Mai Mult
Nume de băiat cu A - numele popular cu A
Sarcină

Nume de băiat cu A - numele popular cu A

se așteaptă un băiat? Sau nu doriți să știți ce va fi, dar doriți să fiți pregătiți pentru ambele opțiuni - băieți sau fată? Sau tocmai ați decis că ar trebui să fie neapărat numele băiatului cu ""A""? Apoi, aruncăm o privire la lista noastră cu cele mai populare nume de băieți care încep cu prima literă a Alpaca.
Citeşte Mai Mult
Rețete pentru cookie-uri de la cititori
Familie

Rețete pentru cookie-uri de la cititori

, mai ales în sezonul de Crăciun face coacere distractiv specială. Miroase seducător în toată casa pentru cookie-uri și toți cei din familie nascht de patiserie cu plăcere. Cu copii mici, cookie-urile de coacere sunt deosebit de drăguțe. Zelos aluatul este scosi, desigur, a încercat o mulțime și decorat cu pasiune!
Citeşte Mai Mult
Cum pot să-mi stochez sângele din cordonul ombilical?
Sarcină

Cum pot să-mi stochez sângele din cordonul ombilical?

acestea au două opțiuni: spațiul de stocare pentru uz personal (autolog) sau o donație în scopuri neautorizate (alogen). Utilizare personală sau autologă : Aceasta este forma oferită de băncile comerciale ombilicale. Pentru o taxă puteți stoca sângele ombilical pentru uzul personal exclusiv al copilului dumneavoastră.
Citeşte Mai Mult
Nume de băiat cu E - numele popular cu E
Sarcină

Nume de băiat cu E - numele popular cu E

e este a cincea literă din alfabet, și oferă o gamă de clasic și neobișnuit primul nume pentru băieți . Avem cele mai populare dintre ele listate aici pentru tine. De altfel, numele provin din întreaga lume. Și dacă se dovedește a fi o fată, avem de asemenea o listă cu cele mai populare nume de fete cu E pentru tine.
Citeşte Mai Mult